Viaţa mea

AM TATUATĂ PE SUFLET MARCA “BOOVENI”
M-am născut în 15 martie 1968 în satul BOOVENI, com. Drănic, judeţul Dolj, localitate situată lângă Segarcea, la cca 25 km. de Craiova. În Booveni am copilărit şi am învăţat până în clasa a VII-a, la Şcoala Generală care se afla în vecinătatea casei mele. Mă mândresc cu satul meu şi consider că acolo mi-am format caracterul şi inventivitatea care mă caracterizează astăzi.


Pe lângă aventurile specifice copilăriei celor crescuţi la ţară, am muncit enorm, de la păscutul animalelor, până la lucrările specifice zonelor rurale. Toate m-au format în acest spirit, că nimeni nu-ţi dă mai mult decât îţi poţi face tu însuţi.

Copilăria mea e legată foarte mult de râul Jiu, unde mi-am petrecut cel mai mult timp, astfel încât se poate spune, ca la noi, la Booveni, că am crescut “în vale, la Jâi”.


Încă din 1978, când eram la Booveni, veneam la Craiova, împreună cu verişorul meu şi cu alţi puşti, la meciurile Ştiinţei. Mergeam pe jos vreo 3 km, până la Drănic, pentru că în satul nostru nu venea Rata, iar apoi, după câteva ore de aşteptare, prindeam pe cineva care să mă ducă până la Segarcea, de unde luam trenul spre Craiova.

 

CRAIOVA - O DESTINAŢIE FERICITĂ
Şcoala Generală am terminat-o în Craioviţa Nouă, la Şcoala nr. 32, urmând apoi cursurile Liceului Economic din Craiova.


M-am angajat de la vârsta de 17 ani la Oficiul Judeţean de Turism (OJT) Dolj, care avea în portofoliu, alături de activităţi turistice, şi restaurantele Jiul, Minerva, Palace, Hanul Doctorului, Geormane etc.


Am luat-o de jos, muncind câte 10 ore pe zi, începând cu încărcatul şi descărcatul navetelor, până când am ajuns ospătar sau primitor-distribuitor.

 

REVOLUŢIA DIN VIAŢA MEA
Revoluţia m-a prins ca militar în termen la o unitate de pompieri, situată între Timişoara şi Arad. Acolo am participat activ la evenimentele din Decembrie 1989. Deşi înainte de armată îmi făceam planuri pentru a fugi din ţară, Revoluţia mi-a schimbat gândurile.


Astfel, la numai 22 de ani, am înfiinţat întreprinderea privată cu nr. 7, începând lungul şi dificilul drum al creării de profit din munca mea.

 


Am trecut prin multe, cunoscând şi câştigurile mari, dar şi falimentul, însă m-am ridicat de fiecare dată când păream a fi căzut. Din toate aceste succese şi eşecuri am învăţat enorm, astfel încât în anii 1997-2000 am reuşit să fac pasul spre o categorie superioară a lumii afacerilor, în care soarta a sute de familii depindea de business-urile inventate de mine.

 

AM RĂMAS ACELAŞI
Indiferent câte realizări am avut, mă mândresc că am rămas acelaşi om şi nu am uitat nici o clipă de unde am plecat. Dincolo de toate realizările mele, cea mai importantă rămâne familia, care mi-a fost alături şi la bine, dar şi la greu.

Am semnat un contract pe doi ani cu Emil Gargorov. Este un jucător care ne va ajuta.
© Copyright 2010 Adrian Mititelu. Materialele de pe acest blog nu pot fi preluate decât cu acordul posesorului.